Wij zijn van plan om halverwege iedere maand een ‘patch release’ uit te voeren, mocht het nodig zijn. De patch release is een mini-release die voor een paar verbeteringen zorgt. De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen uit deze patch release sommen we hieronder voor je op:

Werkbonnen

  • Een aantal taalfouten in de CO-checklijsten zijn gecorrigeerd.
  • Bij reparatie van een gasinstallatie is de aanmeldingseis callout tekst gecorrigeerd.
  • Voor de gasinstallatie onderhoudschecklijst is de tekst in de ‘meting’ veld voor soort vlam detector nu gebaseerd op de geselecteerde vlam detector.
  • In de gasinstallatie onderhoudschecklijst is de ‘Medium druk’ eenheid aangepast naar ‘bar’ in plaats van ‘mbar’.
  • Voor alle werkbonnen is er een extra checklijst item toegevoegd voor Opmerkingen/Notities waar je specifieke opmerkingen kan noteren op basis van de ingevulde checklijst.
  • Als er waardes in de koelinstallatie checklijsten zijn die door de monteur op nul gezet zijn, komt dat nu ook op de werkbon PDF terecht.

Installaties

  • In de installatie details, hebben wij wat verbeteringen uitgevoerd in hoe de circuits worden aangemaakt. Circuits op een installatie krijgen nu gelijk een circuit nummer. Zo komen er geen dubbele circuits meer voor.

Mutaties

  • Voor cilinder naar cilinder transfers waar de eerste cilinder leeg wordt gepompt naar een oorspronkelijke lege cilinder (zonder toegewezen koudemiddel), komt het koudemiddel nu goed te staan op cilinder waar het koudemiddel naar toe gepompt wordt.

Overige

  • In Uitgifte, bij het slepen van een cilinder or stuk gereedschap naar een monteur, wordt de monteur zijn naam nu getoond in het bericht aan de onderkant van het scherm.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Wij blijven bezig met handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget binnen Climatools of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag. Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video's op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video's die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken