Het is het begin van de maand, dus is er weer een release! De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen sommen we hieronder voor je op. Vergeet niet om je browser te verversen om de meest recente updates in Climatools te zien.

Installaties

  • Er is nu een instelling waarbij je voor koelinstallaties een uitgebreide versie van de kenplaat kan laten maken voor al je koelinstallaties.
  • Als het veld ‘Lektest uitgevoerd’ op "ja" is gezet op de werkbon, wordt nu ook automatisch de datum van “Laatste lektest uitgevoerd” aangepast naar de datum van het afronden van het werkbon.

Gereedschap & Apparatuur

  • In het "Gereedschap & Apparatuur" overzicht is het nu mogelijk om op serienummer te zoeken. Ook is het serienummer nu toegevoegd als nieuwe kolom.

Profiel

  • Je kan nu bestanden (bijv. je persoonlijke certificeringen) uploaden in je profiel.
  • Je kan nu bestanden (bijv. je bedrijfscertificeringen) uploaden in je bedrijfsprofiel.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software verder ontwikkelen en verbeteren. Zo integreren we regelmatig nieuwe functies en features op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Support-knop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support-widget (waarin wij ook een FAQ hebben) binnen Climatools, stuur een WhatsApp bericht naar ons, of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag.

Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video’s op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video’s die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken