Wij zijn van plan halverwege iedere maand een ‘patch release’ uit te voeren, mocht het nodig zijn. De patch release is een mini-release die voor een paar verbeteringen zorgt. De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen uit de laatste patch release sommen we hieronder voor je op:

Werkbon

  • Bij een quick-add van een nieuwe installatie wordt de ingevulde installatie doorgezet naar het volgende scherm.
  • Als je metingen of gegevens in de werkzaamheden van de werkbon verwijdert, komen ze niet meer terug als ‘0’.

Cilinders

  • De cilinder historie in de cilinder details is nu op mutatie datum gesorteerd.

Mutaties

  • Het is nu mogelijk om meer koudemiddel uit een installatie te pompen dan geregistreerd is in Climatools. Hierbij krijg je eerst een waarschuwing voordat je door kunt gaan.

Overige

  • Het installeren van Climatools op je telefoon werkt nu voor alle Chrome-gebaseerde browsers. Bij het gebruik van de Climatools ‘app’ wordt na het installeren de navigatiebalk van de browser niet meer getoond.
  • Bij het scannen van QR-codes wordt nu standaard de camera aan de achterkant van je mobiele apparaat gebruikt.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Wij blijven bezig met handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget binnen Climatools of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag. Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video's op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video's die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken