Het is het begin van de maand, dus is er weer een release! De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen sommen we hieronder voor je op. Vergeet niet jouw browser te verversen om de meest recente updates in Climatools te zien!


Profiel

  • In jouw profiel is een nieuw veld voor “CO vakmanschap certificaatnummer” toegevoegd. Ook is het oude Certificaatnummer veranderd naar “F-gassen certificaatnummer”. Op basis van de certificaatnummer velden worden jouw certificaatnummers op je werkbon gezet.

Instellingen

  • De instellingen pagina is herontworpen zodat er nu tabbladen zijn per instelling sectie. Dit verbetert het overzicht.

Gebruikers

  • Groepen die aan een gebruiker worden gekoppeld in de gebruikers details worden nu goed opgeslagen.

Werkbonnen

  • In de werkbon activiteiten, is de planning tijd nu in de juiste tijdzone aangegeven.

     

Installaties

  • Object ‘type’ is hernoemd naar object ‘soort’ zo dat het helderder is wat erin moet staan.
  • Meerdere velden zijn toegevoegd en hernoemd in het logboek zodat het overeen komt met wat er gevraagd wordt in de (inbedrijfstellings)werkbon. Dit wordt ook teruggevonden in de logboek PDF.
  • Bij het verwijderen van een groep worden de installaties ook van de groep afgenomen voordat de groep wordt verwijderd. Zo kunnen de installaties weer op andere groepen worden gezet.
  • Als de laatste onderhoudsdatum wordt aangepast en de installatie is ook onderdeel van een onderhoudscontact, dan wordt er gevraagd of je ook het volgende onderhoudsmoment wilt aanpassen op basis van de nieuwe laatste onderhoudsdatum.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Wij blijven bezig met handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget (waarin wij ook een FAQ hebben) binnen Climatools, stuur een WhatsApp bericht naar ons, of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag.

Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video’s op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video’s die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken