Vanaf begin 2023 staat de december release live! Deze maand zijn er op basis van jullie feedback updates aan het logboek en de werkbon gedaan. De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen sommen we hieronder voor je op:

Werkbonnen

  • Bij het aanmaken van een werkbon in de werkbon-widget kan je nu ook direct een gas of overige installatie aanmaken.
  • De 'hercontrole na lekkage' input velden zijn nu alleen verplicht als er een lekkage mutatie aan de werkbon is toegevoegd
  • In de werkbon PDF krijg je nu “Klant geïnformeerd over hercontrole na reparatie lekkage binnen 1 maand.” te zien in plaats van “Klant geïnformeerd over hercontrole na reparatie lekkage”
  • Bij het aanmaken van een werkbon zijn 'Reden' en 'Objecten' verborgen tot dat je een installatie hebt gekozen.
  • Bij het aanmaken van een installatie in de werkbon-widget is het nu mogelijk om alvast de fabrieksvulling en additionele vulling in te voeren. Daarnaast worden op basis van ingevulde informatie ook de lekdetectiesysteem opties getoond. Hierdoor kun je nu bij het aanmaken van een werkbon snel en efficiënt zowel een klant áls een installatie opvoeren!

Logboek

  • In het logboek onder het kopje 'Installatie Historie' zijn er nu ook kolommen voor koudemiddel en bijbehorende CO2 equivalent te zien.

Installaties

  • Het is nu mogelijk om gasverbrander installaties te zoeken op ‘Installatiecode volgens CO-certificering’.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Wij blijven bezig met handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget binnen Climatools of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag. Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video's op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video's die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken