Omdat we onze software ook tussen de grote releases door willen verbeteren, voeren we ‘patch releases’ uit, mocht het nodig zijn. De patch release is een mini-release die voor een paar verbeteringen zorgt. De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen uit de laatste patch release sommen we hieronder voor je op:

Instellingen

  • In het tabblad “Werkbonnen” is het nu mogelijk om de omschrijving werkzaamheden van een werkbon te verplichten. De standaardinstelling is dat de omschrijving verplicht is.
  • In het tabblad “Planning” is het nu mogelijk om in te stellen of alleen kantooruren worden weergegeven in de planning of niet. Standaard worden alle uren getoond.

Gebruikers

  • Gebruikers kunnen nu altijd gereedschap die aan hen toegewezen is inzien in het Dashboard.

CRM

  • Als er verplichte velden missen bij het aanmaken van een relatie, worden nu de correcte velden uitgelijnd in rood.

Installaties

  • Het is nu mogelijk om de installatie gezondheid handmatig aan te passen naar een slechtere status. Het is ook mogelijk om een handmatig aangepaste installatiegezondheid te ‘resetten’ naar de automatische status.
  • Postcode en woonplaats zijn toegevoegd aan het adresveld bij het aanmaken of aanpassen van een installatie.

Cilinders

  • De filter optie “In bezit” werkt weer als behoren.

Planning

  • Wanneer er een lange beschrijving van een planning moment is gecreëerd, stroomt de tekst niet meer over de grenzen van de planning kaart heen.
  • Bij het aanmaken van een planning moment, verschijnt het blanco zwarte toelichting vak niet meer.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Wij blijven bezig met handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget binnen Climatools of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag. Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software, inclusief de nieuwe onderhoudsmodule. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video’s op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video’s die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken