Het is het begin van de maand, dus is er weer een release! De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen sommen we hieronder voor je op. Vergeet niet jouw browser te verversen om de meest recente updates in Climatools te zien!

Incidenten

Er is een nieuwe module toegevoegd om incidenten en tekortkomingen bij te houden in Climatools. Hiermee kan je tekortkomingen in auditbevindingen en andere ‘incidenten’ noteren en uitwerken. Rechten voor deze module kunnen worden aangepast in de Gebruikersgroepen.

Instellingen

  • Het veld “Aantal dagen voor werkbon herhaaldatum om werkbon aan te maken” is verplaatst naar de Werkbonnen tabblad in de Instellingen.
  • Het veld “Aantal dagen voor onderhoudsdatum om werkbon aan te maken” is verplaatst naar de Onderhoudscontracten tabblad in de Instellingen.

Werkbonnen

De planninggegevens binnen een werkbon worden nu goed getoond op mobiel.

Onderhoudscontracten

Niet-bestaande links naar onderhoudscontracten geven nu een 404-foutmelding.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Wij blijven bezig met handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget (waarin wij ook een FAQ hebben) binnen Climatools, stuur een WhatsApp bericht naar ons, of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag.

Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video’s op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video’s die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken