Het is het begin van de maand, dus is er weer een release! De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen sommen we hieronder voor je op. Vergeet niet om je browser te verversen om de meest recente updates in Climatools te zien.

Installaties

  • Je kan nu in de instellingen per installatie type (gasinstallatie, koelinstallatie, overige installatie) standaard instructiebedieningen aangeven die dan standaard in de logboeken komen te staan bij het aanmaken van een installatie.

Integraties

  • Je kan nu jouw Kiwa BRL 6000-25 afmeldingen automatisch laten doen door Climatools! Deze feature is voor bedrijven die door Kiwa de BRL 6000-25 hebben. Je kan hier meer informatie over de integratie vinden.
  • Integratielogs hebben nu paginering om de laadtijd van de integratie pagina te versnellen.

Werkbonnen

  • Mutaties op basis van kijkglas worden nu ook goed in de PDF van de werkbon getoond.  Tevens wordt nu de mutatie hoeveelheid ook in de werkbon correct getoond.
  • In de gas verbrander checklijst als de waarde voor "Kwaliteit aangezogen verbrandingslucht O₂" wordt verwijderd dan word nu ook de waarschuwing verwijderd.
  • Het zoeken van installatienummers in de werkbon overzicht is uitgebreid. Je kan nu bijvoorbeeld zoeken op '2024' in de installatienummer 'P202412345'.
  • Bij gas installatie werkzaamheden is de vraag "Betreft de storing een rookzijdig of gaszijdig component?" veranderd naar "Vallen de reparatiewerkzaamheden binnen de scope van de CO-certificering?" Ook is de toelichting aangepast.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software verder ontwikkelen en verbeteren. Zo integreren we regelmatig nieuwe functies en features op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Support-knop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support-widget (waarin wij ook een FAQ hebben) binnen Climatools, stuur een WhatsApp bericht naar ons, of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag.

Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video’s op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video’s die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken