Het is het begin van de maand, dus is er weer een release! De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen sommen we hieronder voor je op. Vergeet niet jouw browser te verversen om de meest recente updates in Climatools te zien!

Werkbonnen

  • In het “Type Meting” veld is nu ‘CO meting omgevingslucht’ toegevoegd als optie.
  • Je bedrijfsnaam wordt nu automatisch toegevoegd aan het onderwerp van de werkbon-emails die worden verstuurd.
  • Bij een werkbon die ‘in uitvoering’ status staat, hoef je niet meer eerst op “aanpassen” te drukken voor dat je foto’s en documenten kan uploaden.

Installaties

  • Climatools ‘custom velden’ worden nu ingesteld op basis van het type installatie (koel, gas, overige).
  • In de mobiele view is de ‘Acties’ knop nu een floating knop.

 

Mutaties

  • In de mobiele view voor een mutatie is de tekst aangepast bij het selecteren van een installatie.

Gereedschap

  • Er is een nieuwe status aangemaakt voor gereedschap – ‘Defect’. Als een stuk gereedschap als ‘defect’ wordt aangegeven kan het niet meer uit worden gegeven aan een monteur.

Planning

  • Bij het aanpassen van een planningsmoment met een gekoppelde werkbon blijft het werkadres nu goed op de werkbon staan.

Overige

  • Bij het inscannen van een installatie QR-code is de knop ‘Logboek tonen’ veranderd naar ‘Installatie en logboek tonen’
  • De ‘Administrators’ groep heeft nu standaard toegang tot de Ervaringen rapportage.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Wij blijven bezig met handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget binnen Climatools of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag. Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video's op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video's die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken