Wij zijn van plan halverwege iedere maand een ‘patch release’ uit te voeren, mocht het nodig zijn. De patch release is een mini-release die voor een paar verbeteringen zorgt. De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen uit de laatste patch release sommen we hieronder voor je op:

Werkbon

  • De datum van de werkbon wordt nu correct getoond in de standaard email-omschrijving bij het afronden en versturen van een werkbon.
  • Voor gas verbrander werbonnen van type onderhoud is er een nieuw veld toegevoegd voor ‘branderdruk’.

Cilinders

  • In de cilindervoorraad wordt de aangewezen monteur getoond in de ‘Monteur’ kolom.

Planning

  • In de planning queue wordt het type werkbon nu getoond. Ook kan je nu zien of een werkbon onderdeel is van een onderhoudscontract.

Onderhoudsmodule

  • Als je handmatig de Onderhoudscyclus van een installatie aanpast, dan wordt de eerstvolgende onderhoudsdatum ook aangepast.
  • Als je handmatig de Laatste Onderhoudsdatum van een installatie aanpast, dan wordt de eerstvolgende onderhoudsdatum ook aangepast.
  • Als de einddatum van een onderhoudscontract wordt ingekort en er zijn al onderhoudswerkbonnen gecreëerd na de einddatum, krijg je een waarschuwing.
  • Als de einddatum van een onderhoudscontract wordt uitgesteld, wordt er automatisch gekeken of er nieuwe onderhoudsmomenten en werkbonnen moeten worden gemaakt.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Wij blijven bezig met handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget binnen Climatools of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag. Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video's op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video's die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken