Omdat we onze software ook tussen de grote releases door willen verbeteren, voeren we ‘patch releases’ uit, mocht het nodig zijn. De patch release is een mini-release die voor een paar verbeteringen zorgt. De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen uit de laatste patch release sommen we hieronder voor je op:

Werkbon

  • De gasinstallatie checklijsten zijn verbeterd. Het CO2 vol-veld voor nieuwbouw is nu een gecalculeerd veld. Ook is het CO2 vol-veld in de standmetingen in alle checklijsten nu gebaseerd op het type gas die op de installatie staat (propaan, aardgas, overige). Wees ervan bewust dat ‘overige’ gas type dezelfde formule als aardgas gebruikt.

Installaties

  • Het is nu mogelijk om objectlabels te creëren voor objecten met een ‘\’of ‘/’ in de naam.
  • Bij Klantentoegang zijn de groep en onderhoudscontract informatie tabbladen zichtbaar in de installatiedetails.

Onderhoudsmodule

  • Het is weer mogelijk om in de advanced filter op klant te filteren.
  • Het is weer mogelijk om bestanden te uploaden in een onderhoudscontract.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Wij blijven bezig met handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget binnen Climatools of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag. Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software, inclusief de nieuwe onderhoudsmodule. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video’s op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video’s die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op met Climatools voor meer informatie en advies op maat.

Contact opnemen
Monthly releases
Patch releases
Handboeken

Release Notes 

Patches

BRL-100 Handboeken 

CO / Gasketelwet Handboeken