Climatools team van experts

Jouw Partner in Bedrijfscertificeringen

We versterken bedrijven met certificeringen en software

Bij Climatools helpen we bedrijven in Nederland bij het behalen en behouden van F-gas- en CO-gascertificeringen. Met onze expertise en toewijding stellen we bedrijven in staat om aan de wettelijke vereisten te voldoen en de veiligheid van hun activiteiten te garanderen.

Onze Mijlpalen

Bij Climatools hebben we belangrijke mijlpalen bereikt bij het helpen van bedrijven bij het verkrijgen en behouden van F-gas- en CO-certificeringen. Onze expertise en toewijding hebben ons tot de vertrouwde partner gemaakt voor bedrijfscertificeringen in de Nederlandse klimaattechniek.

Groeiend aantal partners & gecertificeerde klanten
Continue opvolging van regelgevingen
Koninklijke Kuijpers werkt samen met ClimatoolsAlklima werkt samen met ClimatoolsHavelaar werkt samen met ClimatoolsFeenstra werkt samen met ClimatoolsClimatools partners van RemehaSpie werkt samen met Climatools
Koninklijke Kuijpers werkt samen met ClimatoolsAlklima werkt samen met ClimatoolsHavelaar werkt samen met ClimatoolsFeenstra werkt samen met ClimatoolsClimatools partners van RemehaSpie werkt samen met Climatools

Onze Toewijding aan Transparantie & Nationale Richtlijnen

Bij Climatools worden we gedreven door onze kernwaarden integriteit, transparantie en innovatie. Wij streven ernaar om de wirwar van bedrijfscertificeringen in de klimaattechniek gemakkelijk en toegankelijk te maken, zodat onze klanten zorgeloos gecertificeerd kunnen worden en blijven voldoen aan de nieuwste regelgeving.

Integriteit & Transparantie

Eerlijkheid & openheid zijn essentieel wanneer het gaat om wettelijke verplichtingen. We maken moeilijk gemakkelijk en ontzorgen je van A tot Z met jouw bedrijfscertificering.

Innovatie & Continue Verbetering

Veranderingen in de wet volgen we op de voet, zodat onze software altijd voldoet aan de laatste regelgevingen en richtlijnen.

Klant op Nummer 1

Klanttevredenheid en gebruiksgemak staan bij ons op nummer 1. We voorzien je van advies op maat, een persoonlijk plan van aanpak en support.

Ons Team

Ontmoet het Team van Climatools 

Maak kennis met de experts achter Climatools, die elk hun eigen steentje bijdragen aan een optimale service & software-ervaring.

Jelle

Support

Tekst

Daan Barten

Jr. Sales & Support Coordinator

Ik ben een gedreven persoon, die zijn afspraken nakomt. Dit waardeer ik ook in anderen. Ik werk goed onder druk, dan gaat mijn brein pas goed aan de slag. Ook heb ik veel bestuurlijke activiteiten verricht bij mijn studievereniging Planck en onder de nieuwe koepelvereniging FPSA. Hiermee heb ik heel gestructureerd leren werken en mij zelf ontwikkeld op het gebied van communicatie en teamverband.

Damiaan van der Heijde

CEO

Trackrecord bij het opschalen van SaaS- en FMCG/consumer lifestyle-bedrijven. Bedrijven & BU's onder mijn leiding realiseren groei duurzaam en winstgevend.

Roelant Van der Heijde

Head of Product

Verantwoordelijk voor de voortdurende product roadmap, planning, ontwikkeling en testen van Climatools terwijl we blijven groeien en ons product- en serviceaanbod uitbreiden.

Stefan Van den Berg

Sales Manager

Climatools helpt installateurs de dagelijkse werkzaamheden in het installatiebedrijf te stroomlijnen. Met handige en gebruiksvriendelijke modules voor klanten, planning, gereedschap en administratie. Installateurs werken met Climatools slimmer en effectiever. Met de specifieke module voor koudemiddeladministratie voldoe je aan alle regelgeving (BRL 100) en hou je eenvoudig overzicht.

Lotte Laforce

Content Marketing

Schrijven en het creëren van inspirerende en innovatieve content zijn mijn passies, en de uitdaging om bedrijven te helpen met hun (website) content sluit daar perfect op aan. Met een scherp oog voor het matchen van teksten/content met de juiste doelgroep en mijn kennis van sociale media kanalen, is de stap naar digitale marketing snel gemaakt.

Judith Bos

General Operations Director

Organiseren | Coördineren | Financiën | HR | Project Manager | Verhuizingen | Events | Floormanager | Plannen | Anticiperen | Strategie | Overzicht | Advies | Subsidies | Samenwerken | Bedrijfsprocessen Optimaliseren

Olcay Akdeniz

Developer

Tekst

Cathalin Hamelink

Jr. Service & Support Coordinator

Tekst

Vincent Gaemers

CMO

Mijn roeping ligt in het aansturen van scale-ups en het vormgeven van marktleidende producten.

Climatools Blogs

Tips, tricks, trends en nieuws 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de klimaattechniek.

Pressure Equipment Directive (PED) certificering

Alles Wat je Moet Weten over de Pressure Equipment Directive (PED)

De PED is een Europese richtlijn die eisen stelt aan de veiligheid van drukapparatuur die onder druk staat boven 0,5 bar. Dit omvat een breed scala aan apparatuur zoals boilers, drukvaten, pijpleidingen en veiligheidsaccessoires.

Certificering
Lees meer
STEK certificering voor bedrijven omzetten in F-gassen certificering

STEK Certificaat Omzetten naar F-gassen: Wat Je Moet Weten

Hoewel het direct omruilen van een STEK-certificaat voor een F-gassencertificaat sinds 2015 niet meer mogelijk is, zijn er nog steeds belangrijke dingen die je moet weten om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de huidige regelgeving.

STEK-certificering
Certificering
BRL 100
Lees meer
VCA-certificaat voor veiligheid in de installatietechniek

Veiligheidsnormen in de Installatietechniek: Alles Wat je Moet Weten Over de VCA-certificering

Als je als installateur klussen uitvoert, is het belangrijk dat dit veilig gebeurt. Met een VCA-certificering laat je zien dat je als installatiebedrijf kennis hebt van hoogstaande veiligheidsnormen en je werkzaamheden op basis van deze standaarden uitvoert.

Certificering
Lees meer
No items found.
Klimaattechniek installatieprofessional
JAN
FEB
MAR
APR

We zijn op zoek naar talent!

Versterk ons team